Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spageti ar vistu, ķiplokiem un kokteiļtomātiņiem

Sastāvdaļas
  • 250g spageti
  • 200g kokteiļtomātu
  • 1 vistas fileja
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 50g Parmezāns
  • timiāns
  • šķipsniņa cukurs
  • olīveļļa
  • sāls, pipari
Katra saimniece var nosaukt vismaz trīs spageti pagatavošanas receptes. Taču laba nemēdzot būt par daudz, šeit vēl viena lieliska recepte. Baudiet!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Makaronus novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma, ūdeni nolej, atstājot mazliet mērcei.
2
Pannā uzkarsē eļļu un apcep smalki sakapātus ķiplokus. Pievieno sagrieztu strēmelītēs vistas fileju un cep, kamēr gaļa ir gatava. Pievieno sagrieztus uz pusēm kokteiļtomātiņus, šķipsniņu cukura, timiānu, sāli un svaigi maltus piparus un cep apm. 5 min. Pašās beigās iemaisa spageti.
3
Pasniedz pārkaisot ar rīvētu Parmezānu un dekorē ar bazilika lapiņām.

Pievienot komentāru

Pastas