OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pastas
2014. gada 14. septembrī, 17:15

Spageti Carbonara ar šķiņķi un svaigo sieru

Itāļu virtuves klasika - spageti carbonara,taču šoreiz variācija ar sieru Philadelphia. Un ir gardēži kuri nogaršojot šo receptes versiju, priekšroku atdos šim ēdienam. Pamēģiniet!

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Sīpolu un ķiploku sagriež mazos kubiņos. Šķiņķi sagriež mazās strēmelītēs. Pannā uzkarsē eļļu un apcep tajā sīpolu, ķiploku un šķiņķi.

2

Makaronus novāra sālsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni nolej, atstājot mazliet mērcei. Makaronos iemaisa sieru Philadelphia, lai tas pilnībā izkūst, apceptu šķiņķi, sīpolus, ķiplokus un olu dzeltenumus.

3

Makaronus kārto porcijas šķivjos, pārkaisa ar svaigi maltiem pipariem un rīvētu Parmezānu.