Spageti Carbonara ar šķiņķi un svaigo sieru
Sastāvdaļas
- 200g spageti
- 2 ēd.k. olīveļļa
- 100g kūpināts šķiņķis
- 150g siers
- 50g rīvēts Parmezāns
- 2 olu dzeltenumi
- 1 neliels sīpols
- 1-2 ķiploka daiviņas
- sāls, pipari
Itāļu virtuves klasika - spageti carbonara,taču šoreiz variācija ar sieru Philadelphia. Un ir gardēži kuri nogaršojot šo receptes versiju, priekšroku atdos šim ēdienam. Pamēģiniet!
Pagatavošana 4 porcijas
1
Sīpolu un ķiploku sagriež mazos kubiņos. Šķiņķi sagriež mazās strēmelītēs. Pannā uzkarsē eļļu un apcep tajā sīpolu, ķiploku un šķiņķi.
2
Makaronus novāra sālsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni nolej, atstājot mazliet mērcei. Makaronos iemaisa sieru Philadelphia, lai tas pilnībā izkūst, apceptu šķiņķi, sīpolus, ķiplokus un olu dzeltenumus.
3
Makaronus kārto porcijas šķivjos, pārkaisa ar svaigi maltiem pipariem un rīvētu Parmezānu.