Fresh pasta with broccoli, pesto and pine nuts, selective focus
Fresh pasta with broccoli, pesto and pine nuts, selective focus
Pastas
2014. gada 27. februārī, 19:13

Pasta ar brokoļu pesto un ciedru riekstiem

Šī ir ne tikai lieliska recepte, bet arī veids, kā piedāvāt bernam ēdienu, kurā ir brokoļi. Pārbaudījām, ēd un slavē! Lai gan ieraugot brokoli no cita ēdiena atsakās. Tātad - garšīgi un veselīgi!

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Brokoli sadalīt lielos ziedos un novārīt sālsūdeni apm.5 min. Brokoļus notecināt, apliet ar aukstu ūdeni. No brokoļiem nogriezt kātiņus, ziedus sadalot mazākās daļās. Kātiņus sablendēt ar olīveļļu, pievienojot 1/3gl. riekstu, ķiplokus, sieru un sāli pēc garšas.

2

Makaronus novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma, notecināt. Mazliet ūdens atstāt mērcei. Makaronos iemaisīt brokoļu pesto un atdalītos brokoļu ziedus. Pēc garšas pievienot svaigi maltus piparus.

3

Pasniedz siltus, pārkaisot ar ciedru riekstiem.