Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pasta ar baklažāniem, anšoviem un citronu

Sastāvdaļas
  • 150-200g pasta
  • 1 baklažāns
  • 4-5 anšovi
  • 1 sīpols
  • 1 čili pipars
  • 1/2 citrons
  • 2 ēd.k.olīveļļa
  • sāls, pipari
  • zaļumi
Apnikušie ierastie makaroni? Ir varianti! Pagatavojiet pastu ar anšoviem, baklažāniem un citronu. Pavisam cita un lieliska garša!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Baklažānus ielikt folija maisā un cept apm. 30 min. cepeškrāsnī. Baklažānu izņemt no maisa. Ja ir vēlme, noņemt miziņa un tad sagriezt kubiņos.
2
Sīpolu sagriezt smalkos kubiņos. No 1/2 citrona norīvēt miziņu un izspiest sulu. Čili piparu sagriezt gredzenos. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus, līdz tie kļūst mīksti. Pievienot čili piparus (atstājiet pāris gredzenus dekoram) un anšovus. Cept, kamēr anšovi izšķīst. Pievienot baklažānus, citrona miziņu un sulu, apmaisīt un izslēgt uguni. Pēc garšas pievienot sāli un svaigi maltus piparus.
3
Uzvārīt makaronus atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Makaronus notecināt, sajaukt ar baklažāniem un pasniedzot pārkaisīt ar smalki sakapātiem svaigiem zaļumiem un izdekorēt ar čili pipara gredzeniem.

Pievienot komentāru

Pastas