OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Keramisku vai stikla karstumizturīgu formu ietaukot un apkaisīt ar cukuru. Zemenes sagriezt mazākos gabalos un sakārtot formas apakšā. Ogas pārkaisīt ar kartupeļu cieti.
Olas uzputot ar cukuru. Pievienot miltus un izmaisīt. Atsevišķi uzputot saldo krējumu un pievienot mīklai. Kārtīgi samaisīt, līdz mīkla kļūst viendabīga. Mīklu pārliet pa virsu ogām.
Cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos apm. 45 min. Kūkas gatavības pakāpi pārbaudīt ar koka irbulīti. Kad kūka ir gatava, to vajadzētu 5-10 min. paturēt izslēgtā cepeškrāsnī.
Formu apsedz ar šķīvi un ātri apgāž otrādi. Pasniedz uzreiz. Lieliski sader ar saldējumu.