Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Labākie garšaugu/garšvielu komplekti marinēšanai

Sastāvdaļas
Garšaugiem un garšvielām konservēšanā ir pat vēl lielāka nozīme nekā pašiem pamatproduktiem. No veiksmīgas (vai arī neveiksmīgas) garšaugu kombinācijas ir atkarīgs, vai konserviem būs piekrišana vai ne.

Pagatavošana

1
Diļļu kāti un ziedi, mārrutku lapas vai kāti, ķiploka daiviņas, lauru lapas, smaržīgie pipari, melnie pipari.
2
Diļļu zaļumi, pētersīļu zariņi, mazas svaigas sarkanās čili pākstis, ķiploka daiviņas, smaržīgie pipari, krustnagliņas.
3
Estragona zariņi, upeņu vai ķiršu lapas, lauru lapas, melnie pipari, sinepju sēklas.
4
Diļļu ziedi, lupstāja zariņi, ķiršu lapas, smaržīgie pipari, sinepju sēklas.

Pievienot komentāru

Konservēšana