Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
No 100 Labi padomi arhīva

Krāsainie bezē un kokosriekstu cepumi

Sastāvdaļas
  • 2 olu baltumi
  • 100 g pūdercukura
  • 100 g kokosriekstu skaidiņu
  • 1 tējk. citrona sulas
  • pārtikas krāsvielas
Recepti piedāvā Baiba Grīnberga, sertificēta uztura speciāliste, arī aizrautīga garšvielu pētītāja un garšvielu portāla manasgarsas.lv veidotāja.

Pagatavošana

1
Olu baltumus puto, pamazām iesijā cukuru un pievieno citrona sulu. Saputo vijīgās putās.
2
Pievieno krāsaino pulveri tik, cik košu vai maigu krāsu gribas (katram ir jāatrod savs labākais variants), un saputo stingrās putās.
3
Saudzīgi iemaisa kokosriekstu skaidiņas.
4
Ar tējkaroti liek mazas kaudzītes uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru.
5
Ievieto 150 grādu karstā krāsnī un cep 20–25 minūtes.

Pievienot komentāru

Konditoreja