Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem. 6 - 8 (atkarībā no porciju skaita) keramiskas porcijas formiņas (ramekīni) ietauko ar sviestu.
Gatavo citrona krēmu. Citronu kārtīgi nomazgā. No citrona norīvē miziņu (tikai dzelteno daļu), tad izspiež sulu. Bļodā ieber pūdercukuru, pievieno citrona miziņu un svaigi spiestu citrona sulu, olu un sviestu. Maisījumu karsē ūdens peldē visu laiku maisot līdz tā sabiezē, apm. 4 min. Nekādā gadījumā krēmu nedrīkst vārīt! Krēmu atdzesē.
Balto šokolādi ar sviestu izkausē ūdens peldē.
Krēmam pievieno vanilīna cukuru, šokolādes - sviesta masu, miltus, olas un olu dzeltenumus, rīvētu citrona miziņu. Samaisa. Mīklu sadala starp formiņām un cep 15 min.
Tad kūciņas izņem no cepeškrāsns un formiņās atdzesē 5 min. Ar galda nazi kūkas atdala no sieniņām. Formiņu apsedz ar šķīvi un apmet riņķī, formiņu noceļ, kūku pārkaisa ar pūdercukuru. Pasniedz uzreiz.