Miltus izsijā uz baltas papīra lapas. Katlā ielej ūdeni un uzkarsē. Pievieno šķipsniņu sāls un sviestu. Ļauj sviestam izkust, samazināt uguni līdz minimumam. Papīra lapu ar miltiem paņem tā, lai veidojās locījums un pa locījuma vietu pamazām beram klāt miltus, nepārtraukti maisot. Turpinot maisīt karsē mīklu, kamēr tā kļūst viendabīga un atlec no malām.
Mīklu pārliek bļodā un pievieno 2 olas. Izmaisa. Pievieno atlikušās olas un cepamo pulveri un vēlreiz izmaisa, kamēr mīkla kļust spīdīga un viendabīga.
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem. Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru un mazliet pārkaisa ar miltiem.
Miklu pārliek konditorejas maisā un izspiež uz sagatavotas cepešpannas aplīšus valrieksta lielumā.
Cep 10 min., tad palielina temperatūru līdz 220 grādiem un cep vēl 15 min.
Uzmnaību! Cepšanas laikā durtiņas nedrīkst vērt vaļā, savādāk kūkas sakritīsies!
Sagataves izņem no cepeškrāsns un izdur caurumus ar koka irbulīti, lai karstais gaiss nāk ārā. Atdzesē uz restēm.
Pa to laiku pagatavo pildījumu. Biezpienu sablendē, lai tas būtu viendabīgs, bez kunkuļiem. Saldo krējumu uzputo ar cukuru un vaniļas ekstraktu. Uzmanīgi iecilā biezpienu un pārliek konditorejas maisā. Kūkas var sagriezt uz pusēm un piepildīt, bet var caur apakšu piepildīt atdzisušās vēja kūkas ar biezpiena masu.
Pasniedzot pārkaisa ar pūdercukuru.