Sīpolu un ķiplokus smalki sakapāt. Zaļumus smalki sagriezt. Tomātu apliet ar vārošu ūdeni, paturēt tajā apm. 1 min, ūdeni noliet un pārlieit ar aukstu ūdeni. Tomātu attīrīt no mizas un sagriezt mazos kubiņos.
Istabas temperatūras sviestu sajaukt ar ķiploku. Pievienot zaļumus.
Katliņā ar biezu apakšu izkausēt nedaudz sviest un apcet tajā sīpolu. Pievienot vīnu, 1/2 gl. auksta ūdens un uzvārīt. Pievienot gliemežus, apsegt ar vāku un sautēt uz lielas uguns 4-5 minūtes. Ik pa brīdim katliņu sakratīt. Visus netavērušos gliemežus izmest.
Pievienot atlikušo sviestu un tomātus. Tikko uzsit pirmo burbuli, tā var slēgt ārā un nekavējoties pasniegt. Klāt var pasniegt svaigu baltmaizi.