Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
A bowl of seafood curry with shrimp and mussels. Shallow depth of field, selective focus

Garneļu zupa ar rīsiem un mīdijām

Sastāvdaļas
  • 250 g garneles
  • 250 g mīdijas
  • 1,2 l zivju buljons
  • 3 ēdamkarotes sviests
  • 3 ēdamkarotes kviešu milti
  • 1 liels sīpols
  • 1 paciņa varītu graudaugu rīsu
  • 1/4 tējkarote Kaijennas pipari
  • 1 ēd.k. karijs
Mūsu zupu topā, šī zupa pelnīti ieņem vietu pirmajā trijniekā.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Sīpolus smalki sagriež, katliņā izkausē sviestu, ieber miltus un maisot karsē līdz sāk parādīties burbuļi. Tad pievieno kariju, sīpolus un kaijenas piparus, sautē 3 - 4 minūtes. Pielej zivju buljonu, pievieno garneles, mīdijas un visu uz mazas uguns sautē 15 minūtes.
2
Pasniedzot bļodiņā ieber sauju vārītu rīsu, pa virsu lej zupu. Dekorē ar garnelēm un mīdijām.

Pievienot komentāru

Jūras veltes