Sīpolus nomizo un sagriež ripiņās. Pannā izkausē sviestu, pievieno šķipsniņu cukura un apcep sīpolus līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno etiķi, mazliet ūdeni un sautē, kamēr šķidrums ir iztvaikojis. Pēc garšas pievieno sāli.
Maizes šķēlēm nogriež garoziņas. Formu ar noņemamiem bortiem izklāj ar cepamo papīru.
Formā ieklāj maizes šķēles, pēc vajadzības sagriežot. Maizi pārziež ar pastēti, uzber riekstus, apsedz ar otru maizes kārtu un uzklāj sīpolu džemu. Apsedz ar trešo maizes kārtu.
Kūku novieto ledusskapī uz 2-3 stundām. Svaigo sieru sajauc ar krējumu un sinepēm. Ar šo masu dekorē kūku. Līdz pasniegšanai glabā ledusskapī.