Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Burkānu-ābolu pankūkas

Sastāvdaļas
  • 1/2 gl milti
  • 1 gl paniņas
  • 1/2 gl rīvēti āboli
  • 1/2 gl rīvēti burkāni
  • 1 ola
  • 1/2 tējk. cepamais pulveris
  • 1/2 tējk. rīvēta ingvera sakne
  • 1/2 tējk. karija pulveris
  • cukurs
  • sāls, pipari
  • Mērcei:
  • 150g krējums
  • 1 burkāns
  • selerijas
  • pētersīļi
  • sāls
  • 3-4 ceptas olas (atkarīgs no ēdājiem)
Jā, draugi! Nekādas kļūdas te nav. Šoreiz gatavosim pankūkas no burkāniem un āboliem. Izmēģiniet šo lileisko pankūku recepti arī jūs!

Pagatavošana 3 porcijas

1
Lielā bļodā sajauc kopā miltus, paniņas, olu, cepamo pulveri, pēc garšas pievieno šķipsniņu cukura, sāli un svaigi maltus piparus. Pievieno ābolus, burkānus, ingveru, kariju, vēlreiz apmaisa. Uzkarsētā pannā uzcep pankūkas.
2
Pagatavo mērci. Krējumu sajauc ar rīvētiem burkāniem, sasmalcinātiem zaļumiem, pievieno pēc garšas sāli.
3
Pankūkas pasniedz ar ceptu olu un mērci.

Pievienot komentāru

Idejas brokastīm