Burkānu-ābolu pankūkas
Sastāvdaļas
- 1/2 gl milti
- 1 gl paniņas
- 1/2 gl rīvēti āboli
- 1/2 gl rīvēti burkāni
- 1 ola
- 1/2 tējk. cepamais pulveris
- 1/2 tējk. rīvēta ingvera sakne
- 1/2 tējk. karija pulveris
- cukurs
- sāls, pipari
- Mērcei:
- 150g krējums
- 1 burkāns
- selerijas
- pētersīļi
- sāls
- 3-4 ceptas olas (atkarīgs no ēdājiem)
Jā, draugi! Nekādas kļūdas te nav. Šoreiz gatavosim pankūkas no burkāniem un āboliem. Izmēģiniet šo lileisko pankūku recepti arī jūs!
Pagatavošana 3 porcijas
1
Lielā bļodā sajauc kopā miltus, paniņas, olu, cepamo pulveri, pēc garšas pievieno šķipsniņu cukura, sāli un svaigi maltus piparus. Pievieno ābolus, burkānus, ingveru, kariju, vēlreiz apmaisa. Uzkarsētā pannā uzcep pankūkas.
2
Pagatavo mērci. Krējumu sajauc ar rīvētiem burkāniem, sasmalcinātiem zaļumiem, pievieno pēc garšas sāli.
3
Pankūkas pasniedz ar ceptu olu un mērci.