Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Biezpiena plācenīši ar vaniļu un žāvētiem augļiem

Sastāvdaļas
  • 180g biezpiens (ne vairāk par 5%)
  • 1 ola
  • 20g žāvēti augļi
  • 20g+ 20g auzu pārslas
  • 1 tejk. vaniļas ekstrakts
  • 1-2 ēd.k. agaves sīrups
Biezpiens ir unikāls piena produkts – viens no bagātākajiem olbaltumvielu, kalcija un minerālvielu avotiem uzturā. Turklāt tā pagatavošanas iespējas ir visai plašas. Piedāvājam jums vienkārši pagatavojamu, bet patiešām gardu un veselīgu plācenīšu pagatavošanas recepti.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Blenderī sasmalcināt auzu pārslas. Augļus, ja ir nepieciešamība, sagriezt smalkāk. Bļodiņā sajaukt biezpienu, olu, augļus, 20g sasmalcinātas auzu pārslas. Pievienot vaniļas ekstraktu un agaves sīrupu pēc garšas.
2
No biezpiena masas izveidot plācenīšus un apviļāt atlikušajās auzu pārslās. Pannu iesmērēt ar taukvielu un uzkarsēt. Cept plācenīšus līdz tie kļūst zeltaini.
3
Pasniedz siltus ar jogurtu vai ievārījumu bez cukura.

Pievienot komentāru

Idejas brokastīm