Šķiņķa sendvičs
Sastāvdaļas
- 2 tostmaizes šķēles
- 6 šķēles šķiņķa
- 2 olas
- sauja rukolas
- 1 ēd.k. angļu sinepes
- sāls, pipari
Pats sendvičs tika nosaukts par godu Sendvičas grāfam Džonam Montegjū, kas 18. gadsimtā esot to izgudrojis. Taču šis sendvičs ir pilnīgi cits, turklāt mūsdienīgs stāsts.
Pagatavošana 2 porcijas
1
Maizes šķēles uztostēt vai apgrauzdēt pannā. Abas maizes šķēles apsmērēt ar sinepēm.
2
Pannā apcept šķiņķa šķēles, pārlikt uz papīra dvieļa, lai tas uzsūc lieko eļļas daudzumu. Tajā pašā pannā uzcept olas.
3
Uz porcijas šķīvja kārto maizi, tad liek pamīšus gaļu, rukolu un pa virsu ceptu olu. Pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem.