Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cūciņa kefīrā

Sastāvdaļas
  • 1 kg cūkgaļas kakla karbonāde
  • 500ml kefīrs
  • 2-3 sīpoli
  • sāls un svaigi malti pipari pec garšas
Viss ģeniālais ir vienkāršs! Un šī recepte šo teicienu atteisno pilnībā. Šādi marinetu gaļu variet pagatavot gan mājās uz plīts, gan pir dabas krūts, uz grila. Un pacienājiet draugus, tie noteikti novertēs jūsu kulinārijas prasmes!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Gaļu sagriezt šķēlēs.
Pusi gaļas pārlikt bļodā, pa virsu uzlikt pusi sagrieztu ripiņās sīpolu. Pārkasīt ar svaigi maltiem pipariem, pārliet ar pusi kefīra. Tad atkārtot visu ar atlikušajām sastāvdaļām, Uzlikt slogu un novietot ledusskapī uz diennakti.
2
Gaļu var cept uz pannas, bet var arī grilēt. Sāli gaļai pievieno uzreiz pēc cepšanas, lai gaļa būtu sulīga.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni