Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Vokpannā ceptas desiņas ar dārzeņiem un olīvām 1

Sastāvdaļas
  • 200 g cigārdesiņas
  • 200 g Parmezāna cigāri
  • 1 sīpols
  • 500 g saldētu dārzeņu maisījums
  • 1 ēd.k. olīveļļa
  • 2 tējk. paprikas pulveris
  • 1 ēd.k. sojas mērce
  • 10 melnās olīvas (bez kauliņiem)
  • svaigs timiāns
  • sāls un svaigi malti pipari
Šī ir ātri un vienkārši pagatavojama recepte, bet garšas ziņā tā ir pati pilnība. Recepti piedāvā Zvaigzne ABC .

Pagatavošana 4 porcijas

1
Desas sagriež slīpās šķēlītēs. Nomizo un sasmalcina sīpolu. Sīpolu un desas dažas minūtes apcep vokpannā vai lielā cepamajā pannā. Pievieno tikko no saldētavas izņemtus dārzeņus un cep vēl kādu brīdi.
2
Pēc garšas pievieno paprikas pulveri, sojas mērci, sāli un piparus. Visu pārkaisa ar svaigu sasmalcinātu timiānu un olīvām.
3
Tradicionāli pasniedz ar dārzeņu buljonā vārītu kuskusu.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni