Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Cepta vista ar tomātiem, mocarellu un baziliku

Sastāvdaļas
  • 500 g vistas filejas
  • 250 g mocarellas siera
  • 4 nelieli tomāti
  • 2 ēdk. eļļas
  • 2 ēdk. sakapātu bazilika lapiņu
  • 3–4 tējk. bazilika pesto
  • sāls, svaigi malti pipari
Vienkārši un ātri pagatavojams ēdiens vieglām vakariņām. Arī atdzisusi vista ar sieru garšo ļoti labi.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Vistas filejas sagriez kopumā 8 šķēlēs. Mocarellu notecini un arī sagriez 8 šķēlītēs. 2 tomātus sagriez šķēlītēs, pārējos – parupjos gabaliņos.
2
Pannā sakarsē eļļu, ieliec vistas šķēles un cep 3–4 minūtes. Pārkaisi sāli un piparus un apgriez uz otru pusi.
3
Pannā iemaisi pesto. Uz vistas šķēlēm liec pa mocarellas un tomāta šķēlītei, bet pārējos tomātus ieber pannā. Uzliec vāku un cep vēl kādas 7 minūtes.
4
Pasniedz ar pesto mērcīti no pannas un svaigo baziliku.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni