Cepta vista ar tomātiem, mocarellu un baziliku
Sastāvdaļas
- 500 g vistas filejas
- 250 g mocarellas siera
- 4 nelieli tomāti
- 2 ēdk. eļļas
- 2 ēdk. sakapātu bazilika lapiņu
- 3–4 tējk. bazilika pesto
- sāls, svaigi malti pipari
Vienkārši un ātri pagatavojams ēdiens vieglām vakariņām. Arī atdzisusi vista ar sieru garšo ļoti labi.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Vistas filejas sagriez kopumā 8 šķēlēs. Mocarellu notecini un arī sagriez 8 šķēlītēs. 2 tomātus sagriez šķēlītēs, pārējos – parupjos gabaliņos.
2
Pannā sakarsē eļļu, ieliec vistas šķēles un cep 3–4 minūtes. Pārkaisi sāli un piparus un apgriez uz otru pusi.
3
Pannā iemaisi pesto. Uz vistas šķēlēm liec pa mocarellas un tomāta šķēlītei, bet pārējos tomātus ieber pannā. Uzliec vāku un cep vēl kādas 7 minūtes.
4
Pasniedz ar pesto mērcīti no pannas un svaigo baziliku.