Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Pixabay.com

Vista jogurta marinādē

Sastāvdaļas
Lai putnu gaļa sanāktu pēc iespējas sulīgāka, pirms cepšanas to vismaz pusstundu vajag marinēt eļļas un garšvielu maisījumā. Arī jogurta marināde padara gaļu maigu. Jo ilgāk putnu gaļa marinējas, jo mīkstāka un irdenāka tā kļūst; tāpēc nevajag pārspīlēt un marinēt vairākas dienas, jo tad zudīs lielākā daļa aromāta un citu labumu.

Pagatavošana

1
Jogurtu bez piedevām samaisi ar maigu etiķi, citrona sulu, kariju, maltu kurkumu un koriandru, kā arī sāli – visu pēc garšas.
2
Ieliec marinādē vistas gabaliņus un noturi vismaz stundu.
3
Marinēto vistu ietin vai nu folijā, vai cepšanai paredzētā papīrā un cep krāsnī 15–20 minūtes.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni