foto: Shutterstock.com
Gaļas ēdieni
2022. gada 18. maijā, 12:00

Krāsnī cepti vistas šķiņķīši ar turku zirņiem

Piedevās labi garšo svaigi lapu vai dārzeņu salāti.

Pagatavošana

60 min4 porcijas
1

Cepeškrāsni sakarsē līdz 180 grādiem. Baklažānu sagriez mazos gabaliņos.

2

Sacepumu veidnē ielej eļļu un samaisi ar medu, sinepēm, papriku un caur spiedi izspiestiem ķiplokiem.

3

Šķiņķīšus ierīvē ar sāli un pipariem, ieliec veidnē un apgrozi, lai tos viscaur klātu eļļas maisījums.

4

Pievieno baklažānus un notecinātus turku zirņus, virsū liec tomātiņus.

5

Veidni ievieto krāsnī un cep 45–50 minūtes.