Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock.com

Krāsnī cepti vistas šķiņķīši ar turku zirņiem

Sastāvdaļas
  • 4 prāvi vistas šķiņķīši
  • kārba (400 g) konservētu turku zirņu
  • neliels baklažāns
  • 8 ķiršu tomātiņi
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas
  • 3 tējkarotes sinepju
  • 2 tējkarotes medus
  • tējkarote maltas paprikas
  • sāls, malti melnie pipari
Piedevās labi garšo svaigi lapu vai dārzeņu salāti.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Cepeškrāsni sakarsē līdz 180 grādiem. Baklažānu sagriez mazos gabaliņos.
2
Sacepumu veidnē ielej eļļu un samaisi ar medu, sinepēm, papriku un caur spiedi izspiestiem ķiplokiem.
3
Šķiņķīšus ierīvē ar sāli un pipariem, ieliec veidnē un apgrozi, lai tos viscaur klātu eļļas maisījums.
4
Pievieno baklažānus un notecinātus turku zirņus, virsū liec tomātiņus.
5
Veidni ievieto krāsnī un cep 45–50 minūtes.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni