Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock.com

Vista vīna mērcē

Sastāvdaļas
  • 1 vista
  • 150 g augu eļļas
  • 1 sīpols
  • 3-4 tomāti
  • 1 glāze vīna
  • 1 daiviņa ķiploka
  • Sāls, malti melnie pipari
  • Zaļumi
Kad ārā ir tumšs un auksts, noderēs kāds sirdi un vēderu sildošs ēdiens, piemēram, vīna mērcē cepta vistiņa.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Dārzeņus nomizo, tomātiem noņem mizu. Notīrītu un gabalos sagrieztu vistu pārlej ar eļļu un katliņā vai pannā sautē. Īsi pirms gatavības pieber sasmalcinātu sīpolu un apcep gaiši brūnu.
2
Gatavo vistas gaļu izņem, bet sīpoliem klāt liek sagrieztus tomātus, sasmalcinātu ķiploku, garšvielas un vīnu. Kad mērce mazliet sabiezē, to pārlej traukā ievietotai vistai. Pārkaisa ar zaļumiem.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni