foto: Shutterstock
Gaļas ēdieni
2020. gada 17. oktobrī, 12:00

Glazēta vistas krūtiņa

Šādi sagatavotu krūtiņu var cept arī uz grila- 5-6 minūtes no katras puses mērenā karstumā. Pārpalikumus ideāli var izmantot salātos.

Pagatavošana

30 min6 porcijas
1

Katrā krūtiņas gabalā izdara 3-4 griezumus. Bļodiņā no apelsīna norīvē miziņu un piespiež klāt sulu. Pievieno visas pārējās sastāvdaļas, samaisa un ar iegūto marinādi apsmērē gaļu. Atstāj marinēties 4-6 stundas istabas temperatūrā vai pa nakti ledusskapī.

2

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem. Krūtiņas liek uz plāts, kas pārsegta ar cepampapīru, un cep 25 minūtes, palaikam apziežot ar atlikušo marinādi. Pasniedz ar lapu salātiem vai apgrauzdētu maizes riku.