Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Pixabay.com

Garšaugu marināde šašlikam

Sastāvdaļas
  • 1 kg Vistas gaļa
  • 5 daiviņas sīki kapāta ķiploka
  • ½ sīki kapāta svaiga čili (aptuveni mazā pirkstiņa garumā)
  • 3 zari sīki kapātas upes vai piparmētras
  • 1 neliels sīki kapāts zars izopa
  • 2 citronu sula
  • 10 priežu pumpuri
  • sāls, pipari pēc garšas
  • eļļa – pēc nepieciešamības
Visai neparasta marināde, kur visvieglāk tikt pie sastāvdaļām tieši vasarā. Taču šašliks arī vislabāk piestāv tieši vasarai, vai ne?

Pagatavošana

1
Gaļu sagriež mazos gabaliņos.
2
Marinādei visas sastāvdaļas sagriež, sasmalcina. Pielej klāt eļļu un atstāj marinēties uz 3 stundām.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni