Gaļas ēdieni
2017. gada 20. septembrī, 07:15

Gaļas bumbiņas ar pastu grieķu gaumē

Šī recepte viennozīmīgi neatstās vienaldzīgus ne lielus, ne mazus gardēžus un noteikti, vienreiz izmēģinot šo recepti gatavosiet to vēl. Pārliecinaties paši.

Pagatavošana

45 min4 porcijas
1

Maltai gaļai pievieno sarīvētu uz dārzeņu rīves burkānu, sasmalcinātus ķiplokus, rīvmaizi, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas, samaisa. No maltās gaļas izveido bumbiņas valrieksta lielumā.

2

Katlā ar biezu apakšu uzkarsē eļļu un apcep tajā sasmalcinātu sīpolu un gaļas bumbiņas līdz sīpoli ir caurspīdīgi. Pievieno konservētus tomātus, buljonu un sautē 10 min. Tad pievieno makaronus, olīvas un vāra 20-25 min, līdz makaroni ir gatavi.

3

Pasniedz pārkaisot ar sadrupinātu sieru un sasmalcinātiem pētersīļiem.