Gaļas ēdieni
2017. gada 31. augustā, 09:22

Rudenīgais sautējums ar kaņepju-ingvera medalu

Jo aukstāks laiks aiz loga, jo siltākas receptes mūsu piedāvājumā. Izmēģimiet šo recepti un pārliecinaties, ka labs un kvalitatīvs alus var būt arī lieliska piedeva gatavojot ēdienu!

Pagatavošana

60 min4 porcijas
1

Dārzeņus nomizo. Sagriez burkānus šķēlītēs, kartupeļus un ķirbi - kubiņos, sīpolu - gredzenos, no kukurūzas nogriez graudiņus.

2

Sautējamā katlā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus un burkānus. Tad pievieno gaļu un apcep to 5 min. Pievieno kartupeļus un ķirbi un cep vēl 5 min. Pievieno buljonu, alu, sautē 30 min. Pašās beigās pievieno kukurūzu, smalki sakapātas dilles, sāli un čili piparus pēc garšas, izslēdz uguni un apsedz ar vāku, lai ievelkās vēl minūtes 10.

3

Pasniedz uzreiz.