Rudenīgais sautējums ar kaņepju-ingvera medalu
Sastāvdaļas
- 500g cūkgaļa (lāpstiņa)
- 200 ml vistas buljons
- 100ml kaņepju-ingvera medalus
- 4 kartupeļi
- 2 burkāni
- 200g ķirbis
- 1 kukurūzas vālīte
- 1 sīpols
- čili pipari
- eļļa
Jo aukstāks laiks aiz loga, jo siltākas receptes mūsu piedāvājumā. Izmēģimiet šo recepti un pārliecinaties, ka labs un kvalitatīvs alus var būt arī lieliska piedeva gatavojot ēdienu!
Pagatavošana 4 porcijas
1
Dārzeņus nomizo. Sagriez burkānus šķēlītēs, kartupeļus un ķirbi - kubiņos, sīpolu - gredzenos, no kukurūzas nogriez graudiņus.
2
Sautējamā katlā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus un burkānus. Tad pievieno gaļu un apcep to 5 min. Pievieno kartupeļus un ķirbi un cep vēl 5 min. Pievieno buljonu, alu, sautē 30 min. Pašās beigās pievieno kukurūzu, smalki sakapātas dilles, sāli un čili piparus pēc garšas, izslēdz uguni un apsedz ar vāku, lai ievelkās vēl minūtes 10.
3
Pasniedz uzreiz.