OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gaļas ēdieni
2013. gada 26. jūnijā, 19:59

Vistas kebabi

Grilēta gaļa, zivis un jūras produkti - vasarā ēdienu uz grila gatavojam bieži. Tieši šī iemesla dēļ piedāvājam vēl vienu recepti, kura noderēs grila ēdienkartes dažādošanai. Lai karstas ogles!

Pagatavošana

20 min4 porcijas
1

Lielā bļodā sajaukt jogurtu, smalki sakapātus sīpolus, ķiplokus, timiānu, pētersīļus, rīvētu citorna miziņu un svaigi spiestu citrona sulu. Vistas fileju sagriezt strēmeltītēs un iemarinēt uz 3-4 stundām istabas temperatūrā vai uz visu nakti ledusskapī.

2

Uzkarsēt ogles. Vistas gabaliņus uzdurt uz iesmiem un cept 5-6 minūtes no katras puses vai līdz gaļa kļūst zeltīti brūna.

3

Pasniedz siltus.

4