Olas uzputot ar cukuru. Nav jāputo līdz baltai masai, vienkārši lai cukurs sajaucās ar olu. Pievienot ievārījumu un vēlreiz mazliet uzputot.
Lielākā katlā uzkarsēt ūdeni. Ievietot katliņu ar olu-ievārījuma maisījumu tā, lai tas neaizsniedz ūdeni un vārīt maisījumu ūdens peldē visu laiku maisot. Pievienot gabaliņos sagrieztu sviestu. Vārīt ūdens peldē tik ilgi, kamēr masa kļūst bieza. Noņemt no uguns un atdzesēt.
Trauciņos kārtot slāņos - mazliet pakusušu saldējumu, atdzesēto biezeni un vēlreiz saldējumu. Lai būtu veiglāk veidot slāņus pirms katra nākamā trauciņu 20-30 min. paturēt saldētavā. Dekorē ar smalcinātiem riekstiem un rīvētu šokolādi.