Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Piparkūku sīrups

Sastāvdaļas
  • 450 g brūnā cukura
  • 500 ml ūdens
  • 5 cm liels ingvera saknes gabaliņš
  • 6 smaržīgie pipari
  • 4 kardamona pogaļas
  • 4 krustnagliņas
  • 2 kanēļa miziņas
  • 2 zvaigžņu anīsi
  • 2 muskata ziedi vai rīvēts muskatrieksts
  • apelsīna un citrona mizas strēmelītes
Piemērots karstiem dzērieniem un saldiem ēdieniem

Pagatavošana

1
Katlā uzvāri ūdeni, pieber cukuru un karsē, līdz cukurs izšķīst.
2
Pievieno garšvielas un uz lēnas uguns vāri aptuveni 20 minūtes.
3
Atstāj, lai atdziest, tad izkās un iepildi glītās pudelītēs.

Pievienot komentāru

Ziemassvētku receptes