Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Kartupeļu biezputra ar zaļajiem zirnīšiem

Sastāvdaļas
Gatavā biezputra būs ieguvusi patīkami zaļu toni.

Pagatavošana

1
Nomizotus 500 g kartupeļus sagriez paprāvos gabalos, liec verdošā sālsūdenī un izvāri gatavus. Citā katlā sasildi pienu.
2
5 minūtes pirms vārīšanas beigām pievieno 300 g saldētu zaļo zirnīšu. Nokās un izspied caur spiedi vai sastampā.
3
Pievieno 1 citrona sulu un smalki sarīvētu miziņu, kā arī 1 ēdk. ļoti smalki sakapātu piparmētras lapiņu. Sakul ar 250 ml piena un 50 g sviesta, pieber sāli.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni