Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock.com

Rīsi ar ķirbi

Sastāvdaļas
  • 250 g ķirbis, nomizots un sagriezts kumosa lieluma gabaliņos
  • 200 g rīsu
  • 600 ml buljons
  • 1 sīpols
  • 2 ēdk. Parmezāna tipa siera
  • Timiāns
  • Eļļa
Ja kādam vēl virtuvē uz plaukta gozējas ķirbis, tas jāliek lietā!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Uz pannas viegli apcep sīpolu. Pievieno timiānu, ķirbi un rīsus, apmaisi, līdz visi rīsi ir sajaukušies ar eļļu (taču tajā nepeld). Pievieno 2 kausiņus buljona un uzvāri.
2
Kad buljons jau iztvaikojis, pielej atkal 2 kausiņus. Tā dari līdz rīsi ir gatavi un ķirbis mīksts. Uz katras porcijas uzrīvē sieru.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni