Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Ar vistu un sieru pildīta paprika

Sastāvdaļas
  • 4 gaļīgas paprikas pākstis
  • 450 g vistas filejas
  • 200 g mocarellas siera
  • 70 g rikotas siera
  • 100 ml vistas buljona
  • 8 ķiršu tomātiņi
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 ēdk. sakapāta bazilika
  • 1 ēdk. olīveļļas
  • 1 tējk. kaltēta timiāna
  • 1 tējk. kaltēta rozmarīna
  • sāls, malti pipari
Pikantākas garšas cienītāji daļu mocarellas var aizstāt ar kādu rīvētu cieto sieru.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Vistas filejas ierīvē ar sāli un pipariem. Pannā sakarsē eļļu un cep filejas pa 7–8 minūtēm no katras puses. Izņem no pannas un atstāj, lai nedaudz atdziest. Pēc tam sagriez ļoti mazos gabaliņos un samaisi ar smalki saberztu rozmarīnu un timiānu.
2
Tomātiņus pārgriez uz pusēm. Mocarellu smalki sagriez, ķiplokus sakapā. Papriku pārgriez gareniski uz pusēm un izņem sēklas.
3
Vistas gabaliņus samaisi ar tomātiem, ķiplokiem, pusi mocarellas, rikotu un baziliku, kā arī ar sāli un pipariem.
4
Maisījumu pildi paprikas pusītēs un pārkaisi ar atlikušo mocarellu.
5
Pildītās pusītes liec sacepumu veidnē un ielej buljonu. Pārklāj ar foliju.
6
Ievieto 180 grādu karstā cepeškrāsnī un cep aptuveni 30 minūtes. Noņem foliju un cep vēl 10 minūtes.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni