foto: Shutterstock
Vistas filejas ierīvē ar sāli un pipariem. Pannā sakarsē eļļu un cep filejas pa 7–8 minūtēm no katras puses. Izņem no pannas un atstāj, lai nedaudz atdziest. Pēc tam sagriez ļoti mazos gabaliņos un samaisi ar smalki saberztu rozmarīnu un timiānu.
Tomātiņus pārgriez uz pusēm. Mocarellu smalki sagriez, ķiplokus sakapā. Papriku pārgriez gareniski uz pusēm un izņem sēklas.
Vistas gabaliņus samaisi ar tomātiem, ķiplokiem, pusi mocarellas, rikotu un baziliku, kā arī ar sāli un pipariem.
Maisījumu pildi paprikas pusītēs un pārkaisi ar atlikušo mocarellu.
Pildītās pusītes liec sacepumu veidnē un ielej buljonu. Pārklāj ar foliju.
Ievieto 180 grādu karstā cepeškrāsnī un cep aptuveni 30 minūtes. Noņem foliju un cep vēl 10 minūtes.