Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Pankūkas ar sieru un sēnēm

Sastāvdaļas
  • Pankūkām
  • 1½–2 glāzes miltu
  • ½ l piena
  • 3 olas
  • 1–2 ēdk. eļļas
  • 1 ēdk. cukura
  • sāls pēc garšas
  • Pildījumam
  • 300 g šampinjonu vai citu sēņu
  • 1–2 sīpoli
  • 200 g cietā siera
  • 2–3 marinēti gurķi
  • sāls un svaigi malti pipari pēc garšas
  • zaļumi
  • eļļa vai sviests cepšanai
Dažādībai, vai sēņu iztrūkuma gadījumā, to vietā vari izmantot žāvētu gaļu.

Pagatavošana

1
Sajauc mīklu no paredzētajiem produktiem un izcep.
2
Nomazgā sēnes, apžāvē un sagriez šķēlītēs. Sīpolu nomizo, smalki sakapā un apcep sviestā uz pannas. Pievieno sēnes un maisot cep 10 minūtes. Sāli un piparo pēc garšas. Pievieno smalki sakapātus zaļumus un gurķus.
3
Sarīvē sieru uz vidēji smalkas rīves.
4
Liec pankūkas vidū sēnes, pārber ar sieru un saloki konvertiņā. Apcep no abām pusēm sviestā.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni