Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Tomāti cepti ar riekstiem

Sastāvdaļas
  • 500 g tomāti
  • 3/4 glāze nolobīti valrieksti (var aizstāt ar citiem riekstiem)
  • 10 - 15 lapiņas zaļumu (pētersīļi, selerijas, dilles)
  • 3 ķiploku daiviņas
  • vīna etiķis
  • sāls un svaigi malti pipari
Tomāti ir vieni no populārākajiem dārzeņiem pasaulē.Tos lieto uzturā vai katrā valstī. Šī ir vēl viena vienkārša tomātu pagatavošanas recepte.

Pagatavošana

1
Sīki sagrieztiem zaļumiem pieliek sāli, saberztus ķiplokus un visu labi samaisa. Ar iegūto masu piepilda tomātus, saliek tos vienā kārtā uz pannas un izcep cepeškrāsnī.
2
Nolobītus valriekstus, sāli, piparus, kārtīgi saberž un atšķaida pēc garšas ar vīna etiķi. Izceptos tomātus apziež ar šo piedevu.
3
Pasniedz karstus.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni