OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Burgeri & sendviči
2012. gada 17. oktobrī, 18:22

Burgers ar asajām bietēm

Bietēs ir daudz bioloģiski un fizioloģiski aktīvu vielu – tauki, ogļhidrāti, olbaltumi, vitamīni un, kas protams nav mazsvarīgi, bietes ēdienam piešķir īpasu garšu. Šajā receptē, lai arī bietas kalpo kā piedeva, garšu simfonijā tās spēlē "pirmo vijoli" .

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Gaļu sajaukt ar smalki sakapātiem sīpoliem, pievienot pēc garšas sāli un piparus un kārtīgi samīcīt. Izveidot četras vienādas kotletes. Pannā uzkarsēt mazliet eļļas un apcept kotletes no abām pusēm.

2

Krējumu sajaukt ar mārrutkiem un zaļumiem. Maizītes sagriezt uz pusēm un apakšējo daļu iesmērēt ar mērci. Pa virsu uzlikt bietes un kotleti. Vēlreiz pārliet ar mērci un apsegt ar otru maizītes pusi.