Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Spinātu maizītes ar mocarellu

Sastāvdaļas
  • 250 g spinātu
  • 1 paciņa mocarellas
  • 1 sīpols
  • 1 liela ķiploka daiviņa
  • 60 g sviesta
  • 1 ēdk. eļļas
  • 2 tējk. citrona sulas
  • ciedru rieksti
  • malti melnie pipari
  • sāls
  • bagete
Lieliska brokastu un launaga uzkoda tiem, kam arī nelielās ēdienreizēs patīk labi paēst.

Pagatavošana

1
Spinātus noskalo un nosusini. Sīpolu un ķiploku nomizo un smalki sakapā. Mocarellu notecini, nosusini un sagriez šķēlītēs.
2
Pannā sakarsē eļļu, apcep sīpolus un ķiplokus. Pievieno spinātus, citrona sulu, sāli un piparus un sautē, līdz spināti sakrītas.
3
Maizi sagriez šķēlītēs un apzied ar sviestu. Liec uz maizes spinātus, virsū siera šķēlīti un pārkaisi ar ciedru riekstiem.
4
Maizītes liec uz plāts, ievieto 200 grādu karstā cepeškrāsnī un cep apmēram 10 minūtes.

Pievienot komentāru

Burgeri & sendviči