Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ekoloģiskais sendvičs

Sastāvdaļas
  • 2 šķēlītes pilngraudu maize
  • 1/4 svaigs gurķis
  • 1/4 kolrābis
  • salātlapas
  • 2 ēd.k. apceptas sezama sēkliņas
  • 2 tējk. škidrs medus
  • 2 tējk. rapšu eļļa
  • dilles
  • 1 ēd.k. sojas eļļa
  • rupja sāls un svaigi malti pipari
Jebkurā valstī ir savas tradīcijas un sava veida sendviči. Šādu sendviča recepti esot iecienījuši Peru iedzīvotāji.

Pagatavošana 1 porcijas

1
Gurķi nomazgā un sagriež plānās ripiņās.Nomazgāt, nomizot un plāni sagriezt kolrābi. Salātlapas noskalot un apžāvēt. Trauciņā sajaukt sezama sēkliņas,medu,rapšu un sojas eļļas.Pēc garšas piebērt sāli un piparus. Maizes šķēlītes iesmērēt ar pagatavoto maisījumu un pārbērt ar sezama sēkliņām un smalki sakapātām dillēm.Uz maizes izlikt gurķa un kolrābja šķēlītes,tad salātlapu un dekorē ar kolrābja lapiņām.
2
Pirms ēšanas virsū liek otru maizes šķēli, kura ieziesta ar garšvielu maisījumu un pārbērta ar sezama sēkliņām.

Pievienot komentāru

Burgeri & sendviči