Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Closeup cold fresh lemonade. Selective focus

Biešu morss

Sastāvdaļas
  • 200 g bietes
  • 100 g cukurs
  • 1 l ūdens
  • 1 citrona sula
Atspirdzinošus dzērienus ierasts gatavot no augļiem, bet arī dārzeņi šim nolūkam ir derīgi.

Pagatavošana

1
Bietes nomizot un uz smalkās rīves sarīvē. Biešu masu pārliet ar ūdeni un vārīt 10 - 20 minūtes. Vārīšanās beigās piebērt cukuru, pievienot izspiesto citrona sulu. Vēlreiz uzlikt katlu uz uguns līdz brīdim kamēr sāk vārīties, bet nevārīt. Biešu morsu izkāst. Pasniedz ar ledu.

Pievienot komentāru

Bezalkoholiskie dzēr.