Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dzērveņu-Burbona martini

Sastāvdaļas
  • 120ml dzērveņu sula bez cukura
  • 30ml kļavu sīrups
  • 60ml Burbons
  • svaigas dzērvenes
  • ledus
Viena no populārākajām amerikāņu viskija šķirnēm ir burbons. Tam piemīt neparasta ogļu garša. Burbons satur ne mazāk kā 51% kukurūzas, tiek izturēts no četriem līdz 12 gadiem jaunās, izdedzinātās ozolkoka mucās. Dedzināšanas procesā karamelizējas dabiskais cukurs, kas atrodas kokā, un tā virsma, reaģējot ar viskiju, dod burbonam raksturīgo dzintara nokrāsu, aromātu un nedaudz saldo garšu. /www.bar.lv/

Pagatavošana 2 porcijas

1
Dzērveņu sulu, Burbonu, kļavu sīrupu un ledus sakratīt šeikerī. Saliet atdzesētās martini glāzēs. Pasniedz ar svaigām dzērvenēm.

Pievienot komentāru

Alkoholiskie dzērieni