Traģiski bojā gājis vēsturnieks Indulis Ronis. Vilciena mašīnists: "Tas izskatījās pēc pašnāvības"
Otrdienas vakarā vilciens nāvējoši notriecis vēsturnieku Induli Roni, vēsta raidījums "Degpunktā".
112
2016. gada 24. novembris, 12:59

Traģiski bojā gājis vēsturnieks Indulis Ronis. Vilciena mašīnists: "Tas izskatījās pēc pašnāvības"

Jauns.lv

Otrdienas vakarā vilciena maršrutā Tukums-Rīga nāvējoši tika notriekts vīrietis, kurš piepeši izlecis sliežu vidū ar seju pret vilcienu un trieciena rezultātā ticis burtiski sarauts gabalos, vakar vēstīja LNT raidījums "Degpunktā". Informācija liecina, ka bojāgājušais ir zinātnieks un vēsturnieks, akadēmiķis Indulis Ronis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"56. kilometrā" pēdējoreiz kāds cilvēks tika notriekts pirms trim gadiem, un nu atkal nelaime. Par to, ka mirušais ir vēsturnieks Ronis, liecina dokumenti, kas izmētāti visapkārt notikuma vietai. Dokumentu kaudze, kuru parakstījušas vairākas valsts amatpersonas, izbirusi no mirušā somas, vēsta raidījums.

Vilciena mašīnists stāsta, ka cilvēks pēkšņi izlēcis sliežu vidū un gaidījis triecienu, kas liek domāt, ka nāve bijusi apzināts solis. Mašīnists sacīja, ka "tas viss izskatās pēc pašnāvības". Pēc negadījuma tika apturēta vilcienu satiksme konkrētajā maršrutā, un pasažieri izsēdināti. Notikušajam bija arī aculiecinieki, kuri teica, ka vīrietis uz vietas sarauts gabalos. Par incidentu sākts kriminālprocess.

Kasjauns.lv izskaka līdzjūtību Induļa Roņa tuviniekiem, draugiem un kolēģiem.

Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no tautastribunals.lv