Diennakts laikā avārijās miruši 4 cilvēki, tostarp mamma ar diviem bērniem
(Attēlam ir ilustratīvs raksturs.)
112
2014. gada 9. februāris, 10:48

Diennakts laikā avārijās miruši 4 cilvēki, tostarp mamma ar diviem bērniem

Jauns.lv

Pagājušajā diennaktī autoavārijās gājuši bojā četri cilvēki. Liela traģēdija notikusi Balvos, kur bojā gāja māte ar dēlu un meitu.

Rīgā, Brīvības gatvē, sestdienas vakarā 1957.gadā dzimis autovadītājs uzbrauca 1945.gadā dzimušai gājējai, kura notikuma vietā mira.

Sestdien pusdienlaikā smaga avārija notika Balvu novadā, kur gāja bojā 1968.gadā dzimusi sieviete un viņas bērni – 1992.gadā dzimis jaunietis un 2000.gadā dzimusi meitene.

Baldonē, Rīgas ielā, 1990.gadā dzimis autovadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās kokā. Pēc negadījuma ar smagām traumām slimnīcā nogādāta 1991.gadā dzimusi sieviete. Ar lūzumiem slimnīcā nonācis arī automašīnas vadītājs, kuram konstatēts alkohola reibums.

Neretas novadā, Zalves pagastā, neizvēloties laikapstākļiem piemērotu braukšanas ātrumu, 1982.gadā dzimis autovadītājs nobrauca no ceļa, ietriecās elektrības stabā un apgāzās. Negadījumā cieta autovadītājs un 2012.gadā dzimis zēns. Cietušie nogādāti slimnīcā.

Madonas novadā, ceļa Pļaviņas–Madona 24.kilometrā, 1964.gadā dzimis vīrietis netika galā ar automašīnas vadību un nobrauca no ceļa braucamās daļas. Negadījumā cieta 1964. un 1992.gadā dzimušas sievietes, kas nogādātas slimnīcā.

Krāslavas novadā, Kalniešu pagastā, pēc divu automašīnu sadursmes slimnīcā nogādāti trīs cilvēki – 1966. un 1970.gadā dzimuši vīrieši un 2009.gadā dzimis zēns. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests ar hidrauliskajiem instrumentiem no automašīnām divus cilvēkus izgrieza.

Sestdien galvenokārt valsts austrumu daļā uz ceļiem veidojās apledojums un bija apgrūtināta braukšana.

Pagājušajā diennaktī reģistrēti 78 satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki, četri gājuši bojā.

Par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu ietekmē pieķerti 12 autovadītāji un pieci velosipēdisti un motorolleru vadītāji. Pagājušajā diennaktī sastādīti 227 protokoli par ātruma pārsniegšanu.

BNS