Labklājības ministrs reģionālajā vizītē apmeklēs Rundāli un Bausku
Labklājības ministrs Uldis Augulis.
Novadu ziņas
2014. gada 14. augusts, 11:27

Labklājības ministrs reģionālajā vizītē apmeklēs Rundāli un Bausku

Jauns.lv

Labklājības ministrs Uldis Augulis piektdien, 15.augustā, reģionālajā vizītē apmeklēs Rundāles novadu un Bausku, lai ar pašvaldību un Labklājības ministrijas padotības iestāžu vadību un darbiniekiem pārrunātu aktuālo sociālajā jomā.

Vizītes ietvaros plkst. 9.00 U.Augulis viesosies Rundāles novada pašvaldībā, kur tiksies ar tās vadību un citām amatpersonām. Tikšanās laikā plānots diskutēt par nodarbinātības jautājumiem, tai skaitā skolēnu vasaras nodarbinātības pasākumu, kā arī sociālajiem pakalpojumiem novadā u.c. Vizītes laikā labklājības ministrs viesosies Rundāles pils muzejā un vienlaikus tiksies ar skolēniem, kuri brīvlaikā skolēnu vasaras nodarbinātības ietvaros strādā pilī un tās apkārtnē.

Savukārt plkst.10.10 U.Augulis apmeklēs Saulaines sociālo centru, lai iepazītos ar iestādes ikdienas darbu.

Pēc Rundāles apmeklējuma Labklājības ministrs viesosies Bauskā. Plkst.11.00 U.Augulis apmeklēs Bauskas novada domi, kurā tiksies ar pašvaldības vadību un amatpersonām, kā arī ar pašvaldības Sociālā dienesta vadību. Tikšanās laikā plānots pārrunāt aktuālo sociālajā jomā.

Tāpat plkst. 12.15 U.Augulis apmeklēs novada Sociālo dienestu, lai iepazītos ar iestādes ikdienas darbu. Savukārt plkst.13.40 ministrs viesosies Derpeles muižā.

Vizītes izskaņā plkst.14.20 ministrs apmeklēs Nodarbinātības valsts aģentūras Bauskas filiāli, lai tiktos ar tās darbiniekiem un pārrunātu aktuālo nodarbinātībā. Savukārt plkst.15.25 U.Augulis apmeklēs Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras Bauskas nodaļu, kurā tiksies ar iestādes darbiniekiem.

Karlīna Timofejeva/Foto: Ieva Čīka, LETA