Latviete Daiga Kipras kūrortā ārstnieciski masējusi politiķi Žirinovski
Skandalozais krievu politiķis Vladimirs Žirinovskis savulaik ir devies uz Kipras kūrortu, lai izmasētu savus kaulus. Viņu kādā vietējā masāžas salonā masējusi latviete Daiga Bračka.
Sabiedrība
2014. gada 1. oktobris, 06:09

Latviete Daiga Kipras kūrortā ārstnieciski masējusi politiķi Žirinovski

Jauns.lv

Skandalozais krievu politiķis Vladimirs Žirinovskis ir devies uz kādu Kipras kūrorta Larnakas masāžas salonu, lai veiktu medicīnisko masāžu pie Daigas Bračkas, kura savulaik no Viļķenes devusies darbā uz Kipru. Bračkas pakalpojumi ir pieprasīti un pie viņas brauc klienti pat no Maskavas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

40 gadus vecā, izskatīgā latvju zeltene savulaik, nespēdama atrast darbu Latvijā, no Limbažu novada Viļķenes pagasta devās uz Kipru, kur pašlaik strādā kādā masāžas salonā. Daiga Rīgā ir beigusi medicīnas koledžu, apguvusi bērnu un klasisko masāžu, ieguvusi kosmētiķes diplomu un tagad Kiprā plāno iegūt augstāko izglītību fizioterapijā, raksta Limbažu laikraksts „Auseklis”.

Daigas meistarība ir ļoti pieprasīta gan vietējo, gan iebraucēju vidū un pie viņas brauc masēties pat no Maskavas. Viņas klientu vidū bijis arī kareivīgais Krievijas liberāldemokrātu līderis Vladimirs Žirinovskis, kurš izcēlies ar saviem radikāli agresīviem izlēcieniem. Piemēram, viņš Krievijas iedzīvotājus aicina atpūsties tēvzemes kūrortos. Nu izrādījies, ka viņš laikā, kad ierindas krievus mudināja nedoties uz svešzemju kūrortiem, pats vaļojies Kipras kūrortos un ļāvies ārstnieciskām masāžām, kuras veica viņa tik ļoti nicinātās Baltijas valsts pamatnācijas pilsone.

Pēc Bračkas „Auseklī” sniegtās intervijas izriet, ka Žirinovskis ir bijis Bračkas klients, bet nu vairs ne. Bračka „Auseklim” stāsta, ka vairs nedomā atgriezties uz pastāvīgu dzīvi Latvijā – viņa šeit vairs neredz perspektīvu profesionālajai izaugsmei, kā arī nesen iepazinusies ar jauku vīrieti no Atēnām. Viņai patīk visu gadu Kiprā baudīt sauli un jūru. Savā ziņā Daiga Kiprā arī var justies kā starp savējiem, jo lēš, ka no, aptuveni, 735 000 Kipras iedzīvotājiem vismaz 10 000 ir latvieši.

Kasjauns.lv/Foto: Auseklis.lv, EPA/LETA