Sabiedrība
2024. gada 29. aprīlis, 15:14

Skriesim ar suņiem! Dzīvnieku patversmē "Labās mājas" nākamnedēļ notiks labdarības orientēšanās sacensības "Robins mežā"

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/LETA

Dzīvnieku patversmē "Labās mājas" 12.maijā notiks labdarības orientēšanās sacensības ar suņiem "Robins mežā". Pasākuma mērķis ir attiecību veidošana starp cilvēkiem un dzīvniekiem, norāda "Labo māju" pārstāvji, piebilstot, ka pasākuma laikā būs iespējams doties patversmes ekskursijā, piedalīties konkursos un vērot ieslodzījuma vietu pārvaldes kinologu paraugdemonstrējumus.

Sacensībām var pieteikties kategorijās "Es un mans suns mežā", kurā varēs piedalīties viens dalībnieks ar suni, "Es un patversmes suns mežā", kurā varēs piedalīties viens dalībnieks ar patversmes "Labās mājas" suni, kā arī kategorijā "Komanda mežā ar suni", kurā varēs piedalīties no diviem līdz četriem dalībniekiem ar savu vai patversmes suni.

Tāpat iespējams pieteikties kategorijā "Komanda mežā", kurā varēs piedalīties no diviem līdz četriem dalībniekiem bez suņa un kategorijā "Mazais izmeklētājs - Robinam pa pēdām", kurā varēs piedalīties piedzīvojumu trasē ar uzdevumiem, ģimenēm ar bērniem līdz desmit gadu vecumam.

Svinīgi atklāj dzīvnieku patversmi "Labās mājas"

gallery icon

Pasākums norisināsies 12.maijā Rīgā, Juglā, Mežapurva ielā 2, un Juglas mežā no plkst.11 līdz plkst.16. Pasākumam pieteikties var līdz 10.maija plkst.23.59.

Par dalības maksu iegūtos līdzekļus izmantos dzīvnieku patversmes "Labās mājas" dzīvnieku uzturēšanā.

Dzīvnieku patversme "Labās mājas" ir lielākā suņu un kaķu patversme Rīgā. "Labās mājas" ir vienīgā dzīvnieku patversme Latvijā, kas darbojas tikai uz sabiedrības ziedojumu pamata speciāli patversmes dzīvniekiem projektētā un uzbūvētā ēkā, kur visi dzīvnieki mīt iekštelpās.

Dzīvnieku patversme "Labās mājas"

“If Apdrošināšana” kopā ar patversmes “Labās mājas” saimnieci Astrīdu Kārkliņu aicina – pirms vediet mājās četrkājaino draugu, ļoti rūpīgi šo ...

gallery icon