foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: fiksēta šausminoša avārija, pēc kuras Ģirts ir pateicīgs savai mašīnai, ka palicis dzīvs
Mirklis pirms negadījuma.
112
2021. gada 4. decembris, 14:08

VIDEO: fiksēta šausminoša avārija, pēc kuras Ģirts ir pateicīgs savai mašīnai, ka palicis dzīvs

Jauns.lv

Ģirts Krūmiņš sociālajos tīklos publicējis video, kas liek aizdomāties, vai tiešām mums ikdienā vajag tik ļoti steigties, vai dažas sekundes ir vērtas, lai riskētu ar savu un apkārtējo veselību, bet varbūt pat dzīvību.

Ģirta “Volvo” automašīnas video reģistrators fiksējis negadījumu. Neraugoties uz nepiemērotiem laika apstākļiem, redzams, kā BMW automašīna apdzen citu spēkratu un atgriežas sava virziena joslā, tomēr vadītājai neizdodas nokontrolēt savu apvidus auto, un tas ieslīd pretējā joslā, saduroties ar pretī braucošo “Volvo” automašīnu, kas cenšas strauji bremzēt, tomēr nespēj izvairīties no frontālas sadursmes.

Negadījumā cietušais “Volvo” automašīnas vadītājs apzinās, ka viss varējis beigties vēl krietni traģiskāk, tāpēc ir pateicīgs visiem, kas palīdzēja neapskaužamajā situācijā – Valsts ugunsdzēsības un drošības pārvaldes, Neatliekamās medicīniskās palīdzības, “Gaiļezera” traumpunkta, “Ergo” apdrošināšanas darbiniekiem, kā arī “Volvo” automašīnai, kas jau ilgus gadus tiek uzskatītas par vienām no drošākajām pasaulē.

Pēc Ģirta publicētā foto noprotams, ka automašīna vairs nebūs lietojama un viņam pašam, automašīnas pasažierim un avāriju izraisījušajai sievietei priekšā ārstēšanās.

Portāls Jauns.lv visiem cietušajiem novēl ātru atlabšanu un aicina ikvienu padomāt par drošību uz autoceļiem, īpaši tik apgrūtinātos braukšanas apstākļos, kādi bijuši pēdējās dienas.