Uz Vidzemes šosejas apgāzies autobuss; seši cilvēki hospitalizēti
112
2021. gada 1. decembris, 16:02

Uz Vidzemes šosejas apgāzies autobuss; seši cilvēki hospitalizēti

Jauns.lv

Uz Vidzemes šosejas netālu no pieturvietas "Sēnīte" trešdien, 1. decembrī, bija apgāzies autobuss, liecina informācija sociālajos tīklos. Starppilsētu autobusa un militārā kravas auto sadursmē cietušas septiņas personas

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aculiecinieki ziņo, ka notikuma vietā bija sabraucis liels skaits operatīvo transportlīdzekļu.

Blakus autobusam redzama arī apgāzusies militārā kravas automašīna.

Valsts policija informē, ka 1. decembrī ap plkst.14.30 Inčukalnā, uz Valmieras šosejas virzienā uz Rīgu notika autobusa un kravas automašīnas sadursme. Negadījuma rezultātā autobuss apgāzies uz sāniem.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests informē, ka palīdzības sniegšanai piesaistītas 6 mediķu brigādes un 2 ārsta speciālista brigādes.

Palīdzība sniegta 7 cietušajiem, no kuriem 2 bija guvuši salīdzinoši vieglas traumas un 5 vidēji smagas un smagas traumas. 6 cietušie nogādāti ārstniecības iestādēs Rīgā.

Sadursmē tiks iesaistīta NBS piederošā kravas automašīna "Mercedes Benz". Neviens karavīrs nav cietis. Kravas automašīnā atradās divas personas.

Jauns.lv jau ziņoja, ka šodien sniega un apledojuma dēļ daudzviet ir apgrutināta transporta kustība.

Sniegs galvaspilsētā izraisījis satiksmes haosu

Decembris Latvijā iesācies ar milzu sastrēgumiem galvaspilsētā, kā arī satiksmes haosu uz reģionālajiem ceļiem. Sniega dēļ ir apgrūtināta braukšana un ...

gallery icon
36

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās