"Mesa" pēdējais 2021. gada koncerts “Tuvāk Tev”

Vakar, 15. oktobrī hiphopa mūzikas projekts "Mesa" aizvadīja savu vienīgo šī gada koncertu "Hanzas Peronā".

gallery icon
104
Sabiedrība
2021. gada 16. oktobris, 07:02

FOTO: cilvēki izbauda "Mesa" vienīgo koncertu šogad “Tuvāk Tev”

Jauns.lv

Vakar, 15. oktobrī hiphopa mūzikas projekts "Mesa" aizvadīja savu vienīgo šī gada koncertu "Hanzas Peronā".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Koncertā ar nosaukumu "Tuvāk Tev" tika izpildīti iemīļoti skaņdarbi no iepriekšējiem hiphopa projekta “Mesa” albumiem, kā arī pavisam jaunas dziesmas. Papildus tām klausītāji varēja baudīt dziesmas, kas līdz šim nav bijušas dzirdamas dzīvajā izpildījumā.

Iepriekšējais “Mesa” koncerts notika vairāk nekā pirms pusotra gada - 2020. gada 14. februārī, uz to pulcējot ievērojamu skaitu klausītāju - vairāk nekā 12 000.

“Ir pagājis krietns laiciņš kopš pēdējoreiz tikāmies - vēl pirms visa šī dīvainā laikmeta, vairāk nekā pusotru gadu atpakaļ,“ teic Gatis Irbe.

Projekts "Mesa" tika dibināts 2015. gada izskaņā un ir viens no Latvijas straumētākajiem mūzikas projektiem Latvijā. Tā galvenais izveidotājs ir Gatis Irbe, zināms ar skatuves vārdu GACHO. Līdz šim brīdim ir izdoti trīs studijas ieraksta albumi – “Mesa” (2016), “II” (2017) un pagājušajā  gadā  - “M3SA”. Visi albumi ir saņēmuši zelta un platīna ieraksta statusus. Savā daiļradē projekts pievēršas tēmām, kuras ir īstas, dzīvas un ilgtermiņā svarīgas.