foto: Pexels.com
Kuldīdznieku ģimenē jau trešais mazulis piedzimšanas laika dēļ izpelnās īpašu uzmanību
Ilustratīvs foto
Sabiedrība
2021. gada 30. septembris, 16:10

Kuldīdznieku ģimenē jau trešais mazulis piedzimšanas laika dēļ izpelnās īpašu uzmanību

Jauns.lv

Dienā, kad iestājās astronomiskais rudens - 22.septembrī, Kuldīgas slimnīcā tika sagaidīts šī gada 400.bērniņš - Kristians. Puisītis piedzimstot svēra 2,780 kilogramus un bija 53 centimetrus garš, informē Kuldīgas slimnīca.

Sagaidīt mazo Kristianu palīdzējusi vecmāte Zane Japeniņa.

Kuldīgas slimnīcas 2021.gada 400.bērniņš Kristians piedzimis kuldīdznieku Viestura un Kristīnes Lukševicu ģimenē. Mazulis no Kuldīgas slimnīcas dāvanā saņēmis grāmatu "Pasakas pirms miedziņa", pirmos zābaciņus un dažas noderīgas lietas brīvajiem brīžiem.

Brālīti mājās jau sagaidīja sešgadīgā māsa un trīsgadīgais brālis. Abi tikšanās brīdi mājās gaidījuši ar nepacietību un apsveikumā bija sagatavojuši zīmējumu, kurā redzama mamma ar mazo brālīti slimnīcā.

Māmiņa Kristīne pastāstījusi, ka ar viņas bērniem sanācis ļoti interesanti - katrs no viņiem piedzimstot ir saņēmis papildu uzmanību - meitiņa Katrīna tikusi pie intervijas, saņemot Kuldīgas novada pašvaldības dāvāto sudraba karotīti, brālītis Kristofers piedzimis tieši Ziemassvētkos, kad laikraksts "Kurzemnieks" rakstījis par "Bēbīšu bumu" Kuldīgas slimnīcas dzemdību nodaļā, un tagad pārsteigums abiem vecākiem bijis liels, kad nu arī Kristians ir kļuvis slavens kā 400. bērniņš.

Māmiņām un tētiem, kuri ģimenes pieaugumu vēl tikai gaida, Kristiana, Kristofera un Katrīnas māmiņa iesaka izbaudīt bērniņa gaidīšanas laiku.

Nu Kuldīgas slimnīcas Dzemdību nodaļas personāls gaida 500. mazuli.

Tēmas