foto: Jauns.lv
Blīkšķis un bļaušana: pie "Superhits Radio" ēkas uz aktiera Radzēviča auto nokrīt raidstacijas zīme
Aktieris Aleksandrs Radzēvičs pie apskādētā auto.
Sabiedrība
2021. gada 29. septembris, 11:14

Blīkšķis un bļaušana: pie "Superhits Radio" ēkas uz aktiera Radzēviča auto nokrīt raidstacijas zīme

Jauns.lv

Šorīt, ap plkst. 9.30 Elijas un Dzirnavu ielas stūrī noticis visnotaļ savāds incidents, kura rezultātā sabojāta automašīna.

Aculiecinieku paustais liecināja, ka uz automobiļa, kurš it kā pieder sabiedrībā zināmajam spēkavīram un aktierim Aleksandram Radzēvičam, uzkritusi liela izmēra izkārtne.

Uz aktiera Radzēviča auto nokrīt raidstacijas zīme

29. septembrī, ap 9:30 Elijas un Dzirnavu ielas stūrī noticis visnotaļ savāds incidents, kura rezultātā sabojāta automašīna.

gallery icon
26

Klātienē kļuva skaidrs, ka incidentā uz Dzirnavu un Elijas ielas stūra novietotai automašīnai uzkritusi konkrētajā ēkā esošās radiostacijas "Superhits Radio" izkārtne, saplīstot un nodarot redzamus kaitējumus arī automašīnai.

Uz vietas no rīta bija sastopams arī pats Radzēvičs, kurš skaļi konfliktēja gan ar strādniekiem-speciālistiem, kuri, noprotams, iesaistīti notikušajā, gan ar radio pārstāvi Toms Barons Lūķis.

Jauns.lv Radzevičs notikušo skaidroja šādi: “Atnāku un skatos, šie te rosās ap manu auto, un tam virsū šis te lūznis uzgāzies. Man mašīna ir ļoti nepieciešama ikdienā, ko man tagad iesākt?”

Tikmēr radio pārstāvis Toms Barons Lūķis aicināja Radzeviču telpās, sakot, ka viss tiks nokārtots.