foto: Edijs Pālens/LETA
Svētdien Liepājā autovadītājs nāvējoši notriecis gājēju un aizbraucis; meklē aculieciniekus
Vakar Latvijā reģistrēts 71 ceļu satiksmes negadījums.
112
2021. gada 20. septembris, 09:19

Svētdien Liepājā autovadītājs nāvējoši notriecis gājēju un aizbraucis; meklē aculieciniekus

Jauns.lv

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēts 71 ceļu satiksmes negadījums. Avārijās cietuši 13 cilvēki, bet viens gājis bojā, portālu Jauns.lv informēja Valsts policija.

Valsts policija informē, ka 19. septembrī ap plkst. 21.00 Liepājā, Brīvostas un O. Kalpaka ielu krustojumā pagaidām nenoskaidrots vadītājs ar automašīnu uzbrauca vīrietim, kurš gāja bojā. Vadītājs notikuma vietu pameta. Valsts policija aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus, zvanot uz tālruņa numuru 110.

Svētdien septiņi cietušie reģistrēti avārijās Rīgā un tās apkārtnē, bet pa diviem - Zemgalē, Vidzemē un Kurzemē. No cietušajiem divi bija gājēji, bet viens - velosipēdists.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi deviņus autovadītājus: piecus - Rīgas reģionā, divus - Zemgalē, bet pa vienam - Latgalē un Kurzemē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 228 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 57 autovadītāji, Vidzemē - 88, Zemgalē - 47, Kurzemē - 19, bet Latgalē - 17 autovadītāji. Viens autovadītājs sodīts par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 450 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.