112
2021. gada 16. septembris, 21:31

Kalnciemā noslepkavots 57 gadus vecs vīrietis

Jauns.lv

Kalnciemā noslepkavots 57 gadus vecs vīrietis. Aizdomās par slepkavību aizturētas divas personas, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Vietējais iedzīvotājs, kurš caur puspavērtām durvīm uzgāja noslepkavotā vīrieša līķi, redzējis baisu ainu. Kungs nekustīgi sēdējis pie galda savā virtuvē, nokāris galvu. Bijis redzams iedurts medību naža spals, asmenim atrododies sirds rajonā.

Izmeklētāju rosība notikuma vietā bija vērojama visas dienas garumā. Par notikušo aizturētas divas personas - 38 un 48 gadus veci Kalnciema iedzīvotāji, kuri bija viesojušies pie noslepkavotā vīrieša un kopā dzēruši.

Viens no aizturētajiem atzinies pastrādātajā, viņam piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums, bet otram piespriests ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis. Abi policijas redzeslokā nonākuši ne pirmo reizi, iepriekš jau tiesāti.

"Par notikušo ir sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116. panta par citas personas tīšu nonāvēšanu, proti, slepkavību. Par minēto noziegumu var tikt piemērots mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem un probācijas uzraudzība līdz trīs gadiem," skaidro policijā.

Vairāk skatieties augstāk pievienotajā sižetā.